Åh, bilsemester!

0 Comments

Jag surfade runt lite på nätet efter att jag fått en nostalgisk återblick till min barndom då vi alltid åkte ut i Europa med familjens Volvo och hälsade på kusiner i Belgien och farmor i Italien. Man spenderade timmar i bilen bland packning, syskon och smågodis och jag kommer ihåg allt i ett rosa skimmer även om det förmodligen inte alltid var så.

Med tanke på att jag nyligen skaffat en ny bil och har hela maj oplanerat så började jag planera att kanske bila i Europa eller bara i Sverige. Jag har kompisar över halva Sverige som vore kul att hälsa på så det är lätt och roligt att planera.

Förmodligen blir det även en avstickare över till Tyskland för att hälsa på en kompis i Berlin, förmodligen se lite av kuststäderna: härliga Hamburg och lite Bordershop i Lübeck.

I samband med att jag åker igenom Danmark, åker man inte alltid just igenom Danmark?, så tänkte jag eventuellt stanna kvar där ett tag och köra en femdagars Danmarkssemester. Har knappt sett landet men har sett andra halvan av världen så det är nog dags.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts