Hotellfrukostar

0 Comments

Jag har alltid älskat att bo på hotell, men så har hotell allt som oftast förknippats med semester för mig och inte så mycket med tråkiga jobbresor till avkrokar i nåt industriområde i Tyskland. Jag har i och för sig fått min beskärda del av dessa också men gillar ändå att bo på hotell så länge komforten och fräschhetskänslan är någotsånär ok.

Det bästa med hotell är annars att hotellfrukostar brukar vara helt gudomliga! Älskar verkligen Scandics hotellfrukostar till exempel med alla möjliga sorters müsli och härliga pålägg. Oftast kan man ju inte riktigt veta vad man får när man ska boka hotell om det inte är en franchise-kedja som just Scandic. Känns också lite löjligt att fråga vad de har för pålägg på mackorna när man kollar upp hotell 😀 Ok, så överdrivet är det inte för mig.

Annars är mina favorithotell i Stockholm framförallt Hotel Anglais vid Stureplan (bra barhäng och då också bra frukost) samt Nordic Light (framförallt skybaren – prova!). För er som inte bor i Stockholm men vill boka hotell i Stockholm kan jag verkligen rekommendera att hänga där. Det är inte nödvändigt att bo där, men passa på att ta en drink!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts